WK Hockey 2014

Van 31 mei t/m 15 juni 2014 spelen de beste hockeyers en hockeysters van de wereld in Den Haag op het WK hockey. Een topsportspektakel dat u niet wilt missen! Tijdens dit evenement zal MyOrder Cashless Betalen zorg dragen voor het verwerken van alle betaaltransacties. Alle bezoekers worden dan ook voorzien van speciale WK Hockey Betaalkaarten met daarin een betaalsticker voor op de mobiele telefoon verwerkt. Het betaalconcept heeft zich eerder reeds bewezen tijdens de Rabobank Hockey World League in Rotterdam en tijdens de Olympische Spelen in Londen. Samen met La Place, Rabobank en de KNHB maken we er ook dit jaar weer een daverend succes van.

WK Crew

De medewerkers van het evenement krijgen een persoonlijke betaalkaart waarop automatisch consumptiebonnen en speciale credits worden opgeslagen. Natuurlijk kunnen zij indien gewenst zelf ook saldo bijboeken. Gemak voor de medewerkers en voor de organisatie. 

Entertainment

De Rabobank Hockey World Cup 2014 biedt maar liefst 76 wedstrijden op het hoogste niveau. En ook buiten het veld maken ze er een bijzonder feest van! Het Kyocera stadion, thuisbasis van ADO Den Haag, vormt het hart van alle activiteiten. Op het Hockey Park rondom de stadions zijn er muziekoptredens, activiteiten voor de kinderen en culinaire verrassingen. Ook komen er allerlei extra evenementen zoals het Jeugd World Hockey Festival, trainerscursussen en interessante seminars. Verder organiseert Den Haag een cultureel festival, en is er op het strand een internationaal beachhockeytoernooi.