Wij gaan verder

Cashless BetalenĀ® , voorheen Myorder Cashless Betalen, gaat verder met het bieden van haar producten en diensten. De vernieuwende en innoverende producten worden verder uitgebreid en zoals u gewend was van ons, ondersteund met onze full service dienstverlening.

Rabobank heeft besloten per 1 november 2015 te stoppen met het aanbieden van MiniTix. Met het besluit van Rabobank om MiniTix uit te faseren verdwijnt het product MyOrder Cashless Betalen. MyOrder Cashless Betalen was een samenwerking tussen Rabobank (MiniTix), MyOrder (de app) en Multicard (Cashless Betalen).

Ben je je portemonnee voor 1 november 2015 vergeten over te zetten naar Cashless BetalenĀ®? 

Geen zorgen! Je kunt gewoon inloggen via mycashless.nl. Je voorgaande saldo zal hier niet meer zichtbaar zijn. Dit wordt door MiniTix teruggestort op je bankrekening. Om je betaalsleutel te kunnen blijven gebruiken dien je het betaalmiddel van de locatie waar je wenst te betalen toe te voegen aan je portemonnee en deze op te waarderen. 

Vragen? Neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0900 444 333 6.