V.V. Lekkerkerk wint een kassa van Cashless Betalen®

Cashless Betalen® heeft dinsdag 15 december V.V. Lekkerkerk heel blij gemaakt met een kassa t.w.v. € 1.500,-. De club heeft de schitterende prijs te danken aan het meedoen van een kort marktonderzoek dat is gehouden op de vierde editie van de Nationale Sport Vakbeurs 2015.

De prijs is dinsdagavond in het clubhuis persoonlijk overhandigd door Henriette den Breejen en Denise van ’t Veer van Cashless Betalen® aan de gehele barcommissie van V.V. Lekkerkerk. “Wij zijn ontzettend blij dat we deze prijs gewonnen hebben. Onze club is al een tijdje aan het kijken naar nieuwe betaalmogelijkheden, omdat veel leden en bezoekers vragen naar de Cashless mogelijkheden. De actie van Cashless Betalen kwam op het juist moment”, aldus Erica Mak.

In de winterstop zal Cashless Betalen® het kassasysteem gaan inrichten naar de wensen en eisen van V.V. Lekkerkerk. Waarna er een demonstratie zal plaatsvinden, zodat V.V. Lekkerkerk na de winterstop de leden kan gaan voorzien in haar behoefte. Cashless Betalen® wenst V.V. Lekkerkerk een goed seizoen en veel Cashless plezier! 

94f2570f-4aa0-4556-b27d-e03a6a393677