Nationale Sport Vakbeurs 2015 succesvol

De vierde editie van de Nationale Sport Vakbeurs ligt alweer achter ons. Dit jaar mocht Cashless Betalen® weer deelnemen als partner aan dit mooie evenement. Naast het vele netwerken heeft Cashless Betalen® op deze beurs een marktonderzoek gehouden. Meedoen aan het onderzoek betekende ook kans maken op een kassa t.w.v. € 1.500,-.  Een groot gedeelte van de bezoekers hebben wij mogen ontvangen op onze stand, reacties waren positief en uitkomsten van het onderzoek zeer interessant.

Compilatie sportbeurs 2015

Tijdens de beurs zijn de toegevoegde waarden van Cashless Betalen® benadrukt. Want Cashless Betalen® is meer dan betalen alleen. Zo presenteerde we de zakgeldmodule, teampot, toegangs- en alcoholcontrole en het loyalty systeem. De reacties waren stuk voor stuk zeer positief. Met dit concept hebben alle betrokken partijen voordeel; de club wordt een stuk veiliger, denkt mee met de jeugdleden, steunt de rijksoverheid in de campagne ‘NIX18’ en de lokale winkelier kan zijn klantenkring uitbreiden door middel van loyalty. Dit alles wordt mogelijk gemaakt in combinatie met Cashless Betalen®; snel, gemakkelijk en veilig afrekenen op de club.

Was u niet in de gelegenheid langs te komen op de beurs? Of was u wel aanwezig en ontvangt u graag een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wij willen de organisatie van de Nationale Voetbal Vakbeurs en alle bezoekers en belangstellenden hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze succesvolle dag!