Naamswijziging Tap it

Sinds 2004 is Multicard actief in de markt van cashless- en mobiel betalen onder de naam Cashless Betalen®. In deze periode hebben we veel succesvolle implementaties gerealiseerd. Vanwege het succes en de sterke behoefte naar betaaloplossingen, zijn we in 2014 verder gegaan met MyOrder en Rabobank onder de naam MyOrder Cahless Betalen. Met het onverwachte besluit van Rabobank om per 1 november 2015 te stoppen met MiniTix moest er gezocht worden naar alternatieven en hadden wij de verwachting dit te vinden in de naam Tap it.

Uit marktonderzoek is gebleken dat onze betaal- en loyaliteitsoplossingen niet tot hun recht kwamen in de naam Tap it.

Onze expertise in Cashless Betalen® werd onvoldoende in relatie gebracht tot Tap it. We hebben daarom besloten verder te gaan met de naam Cashless Betalen®. Multicard begeeft zich in een Business to Business markt waar de naam Cashless Betalen® makkelijker te combineren is met de identiteit van onze klanten. Wij vinden dat de identiteit van onze klanten op de eerste plaats moet staan.

Naast Cashless Betalen® heeft Multicard ook loyaliteitsoplossingen zoals de Smart Gift Card , spaarkaarten en digitale couponacties die samen komen in een smart wallet. Deze is binnenkort te downloaden onder de naam Cashless Betalen®. Deze naamswijziging gaat plaatsvinden voor 1 november.