Hoeksche Pluim 2015

 

“Wie had ooit kunnen bedenken, dat je door gewoon goed na te denken, in oplossingen voor onze klanten kunt denken en daarmee genomineerd kunt worden voor het OMDENKEN? Wij wel! Dit doen wij al 25 jaar.”

De Hoeksche Pluim is een initiatief van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) voor bedrijven uit de Hoeksche Waard. Uit ruim 60 genomineerde bedrijven zat Multicard samen met RoosRos architecten- en Newcorps Logistics maar liefst bij de laatste drie.

Omdenken
Het thema dat de Ondernemersvereniging Hoekse Waard had uitgekozen was Omdenken. Een uitdagend thema dat alles te maken heeft met de huidige economische tijd. Waar de één problemen ziet, ziet de ander juist oplossingen. Donderdag 12 maart vond onder leiding van Gert van ’t Hof, bekend van NOS Studio Sport, de uitreiking plaats. Na het tonen van de bedrijfsfilms, werd ieder bedrijf geïnterviewd door Gert. Na de pauze mocht elk bedrijf een mooie zeefdruk in ontvangst menen, gemaakt door kunstenaar Wim van Willegen.

Wij feliciteren RoosRos architecten van harte met het winnen van de Hoeksche Pluim 2015! Uiteraard bedanken wij iedereen die er was om Multicard te supporten voor jullie komst!