Coupons

probleem icon 

Probleem van de markt

We begeven ons in een dynamische markt met een kritische consument die bewust zijn geld besteedt. Bedrijven, overheden en verenigingen zien steeds meer het belang in van klantloyaliteit: hoe zorgen we dat de klant terugkomt?

onze visie icon

Onze visie

Alles draait om verbinding, mensen bij elkaar brengen. Door bedrijven en klanten te verbinden, creëer je loyaliteit. Door bedrijven onderling te verbinden, creëer je partnerships en meer mogelijkheden. En door partijen uit verschillende branches te verbinden, creëer je nieuwe business modellen waar iedereen de vruchten van plukt.

oplossing icon

De oplossing

Met Cashless Betalen® bieden we een concreet platform voor het maken van al die verbindingen. We creëren loyaliteit door een veilige en eenvoudige manier van betalen, gekoppeld aan een intelligent spaar- en identificatiesysteem. Met onze Cashless Betalen®-coupon en spaarprogramma helpen we sportclubs financieel gezonder te worden en de omzetten van lokale retailers te verhogen.

 

 

Informeer naar de mogelijkheden voor uw vereniging/winkel of bedrijf. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.