Snel,
Gemakkelijk
en veilig!

Bekijk de mogelijkheden

 

De kassa voor uw vereniging

 Cashless betalenĀ®

Hoe werkt de Smart Wallet?

Je Cashless Betalen portemonnee is een Smart Wallet. Net als je portemonnee bevat je Smart Wallet betaalpasjes, spaarkaarten, coupons, bonnetjes en cadeaukaarten. Door eenvoudig je Smart Wallet te tappen reken je kleine bedragen af en spaar je direct voor mooie acties. 

Betalen aan de kassa
Je tapt door gebruik te maken van een pasje, polsbandje, sticker of sleutelhanger. Op de mobiele telefoon kun je je Smart Wallet openen en heb je direct inzage in je actuele tegoeden, spaaracties en de te verzilveren coupons. 

Betaalsleutels
Een betaalsleutel van Cashless Betalen bevat een near field communication (NFC) chip. Een betaalsleutel is beschikbaar in verschillende vormen zoals pasjes, sleutelhangers, polsbandjes of stickers. Iedere betaalsleutel is uniek te herkennen aan een activatiecode. Met deze activatiecode koppel je de betaalsleutel aan jouw portemonnee. Je kunt meerdere betaalsleutels aan je portemonnee koppelen. Deze betaalsleutels kun je binnenkort ook koppelen vanuit de Cashless Betalen app.

Value added services
Via de CheckPoints van Cashless Betalen controleer je eenvoudig het saldo van je portemonnee. Je houdt je betaalsleutel tegen de lezer en het scherm toont je saldo en je transacties. Via het CheckPoint kun je ook controleren of er interessante aanbiedingen voor je zijn en die kun je downloaden naar je mobiele portemonnee. Welke coupons je in je portemonnee hebt bewaard kun je zien in de app of via www.mycashless.nl. Bij het inleveren van de coupon bij de aanbieder houd je je betaalsleutel tegen de lezer van de betaalterminal en daarmee is je coupon ingewisseld.